Vastgoedinvesteringen in partnerschap met Integrale

OGEO FUND heeft in zijn portefeuille een grote 'bakstenen' vastgoedkorf (geplafonneerd op een maximum van 25%). Hierdoor onderscheidt OGEO FUND zich van de meeste andere Belgische pensioenfondsen, die de voorrang geven aan 'papieren' vastgoedbeleggingen via beleggingsfondsen. Een weldoordachte keuze voor baksteen die OGEO FUND vrijwaart voor marktschommelingen.

De vastgoedprojecten waarin OGEO FUND investeert, realiseren een gemiddeld nettorendement van 5%. Een constant rendement, mogelijk dankzij een zorgvuldige selectie van zowel de projecten als de huurders. OGEO FUND legt immers de nadruk op de aankoop van kantoorgebouwen die worden verhuurd aan kwaliteitsvolle huurders die zich engageren op lange termijn, met geïndexeerde huurprijzen.

Om deze vastgoedprojecten in goede banen te leiden, steunt OGEO FUND op een toegewijd intern team en werkt OGEO FUND samen met externe experts die een zorgvuldige follow-up van de projecten verzekeren. Integrale is in dat opzicht een belangrijke partner in de vastgoedinvesteringen.

Hier zijn onder andere investeringen :

Ogeo Fund Arval Zaventem

Integrale Zaventem Building of “immeuble Arval”

Het Integrale Zaventem-gebouw bevindt zich in het Ikaros Business Park te Zaventem en werd in 2010 in partnerschap met Integrale aangekocht. De oppervlakte ervan bedraagt 4 700 m² aan kantoren en 500 m² aan werkplaatsen. Er zijn ook 600 parkeerplaatsen.

Ofeo Fund Nivelles Porte de l’Europe

Nivelles Porte de l’Europe

Aankoop, in partnerschap met Integrale, van dit gebouwencomplex, dat door het architectenbureau Samyn and Partners werd ontworpen. De oppervlakte ervan bedraagt 8 000 m² aan kantoren en 4 000 m² aan archiefruimte. De site te Nijvel telt ook 289 parkeerplaatsen.

Ogeo Fund Lakenwevers

Lakenwevers

In partnerschap met Integrale werd dit vastgoedcomplex aan de Lakenweversstraat te Brussel aangekocht. De oppervlakte ervan bedraagt 6 628 m² aan kantoren, 518 m² aan archiefruimte en het telt 55 parkeerplaatsen. Het gebouw werd in 2011 aangekocht.

Ogeo Fund Arsenal Building

Arsenal Building

In partnerschap met Integrale werd er een gebouw aan de Ancienne Chaussée de Liège te Jambes aangekocht Dit gebouw omvat 4 500 m² kantoren, 500 m² werkplaatsen en 77 parkeerplaatsen.

Ogeo Fund Copernicus

Copernicus

In partnerschap met Integrale werd er een vastgoedcomplex aan de Copernicuslaan te Antwerpen, tegenover het station, aangekocht. Dit gebouw omvat 15 500 m² kantoren, 1 300 m² opslagruimte en 157 parkeerplaatsen.

Ogeo Fund Waterside

Waterside

Het vastgoedcomplex Waterside aan de Willebroekkaai te Brussel werd in 2011 samen met Integrale aangekocht. Het omvat 11 900 m² aan kantoren, 650 m² aan archiefruimte en het telt 65 parkeerplaatsen.

Gutenberg

In partnerschap met Integrale werd er een gebouw aan de Avenue du Pont de Luttre te Brussel aangekocht Dit gebouw omvat 4 396 m² kantoren, 18 816 m² werkplaatsen en 150 parkeerplaatsen.

Immo Haecht 1442

Belegging in partnerschap met Integrale. Gebouw dat gelegen is op de Haachtsesteenweg, 1442 in Haren. Kantoorruimte: ± 16.000 m² en 212 parkeerplaatsen.

Cerep Loi 15

Belegging in partnerschap met Integrale. Gebouw dat gelegen is in de Wetstraat, 15-19 in Brussel.
• Kantoorruimte: ± 19.000 m²
• ± 80 parkeerplaatsen

New Tide Rotterdam

Belegging in partnerschap met Integrale. Gebouw dat gelegen is op de Prins Alexander area.
• Kantoren: 16.444 m2
• Parkeerplaatsen: 300