Nieuws
16 februari 2015

Op donderdag 12 en vrijdag 13 februari 2015 heeft OGEO FUND, net als vorig jaar, deelgenomen aan het Salon des Mandataires.

Het Salon des Mandataires is de ontmoetingsplek bij uitstek voor de Plaatselijke Besturen, maar ook voor iedereen die zijn steentje bijdraagt aan het beheer van de Gemeenten, Provincies, OCMW’s en intercommunales van het Waalse Gewest.

Tijdens dit evenement heeft OGEO FUND de kans gekregen om de resultaten voor te stellen van de exclusieve opiniepeiling die werd gehouden rond het thema van de pensioenen in België.

Deze opiniepeiling, die werd gelanceerd op initiatief van OGEO FUND en uitgevoerd door IPSOS, heeft een algemene bezorgdheid over de toekomst van de pensioenen aan het licht gebracht en een aantal duidelijke ideeën voortgebracht over het beleid dat moet worden gevoerd om de duurzaamheid van het pensioensysteem te waarborgen.

De resultaten van de opiniepeiling kunnen hier worden geraadpleegd (resultaten beschikbaar in het Nederlands).