Onafhankelijke leden van het financieel comité

OGEO FUND omringt zich met onafhankelijke leden die een goede faam genieten in de financiële wereld. Die helpen het financieel comité bij het op neutrale en onafhankelijke wijze evalueren van de financiële kernindicatoren, alsook van de kwaliteit van de portefeuilles en van de beleggingsstrategie.

Marie-Claire Pletinckx 

Handelsingenieur (KUL) en actuaris (UCL); ze was voorzitster van de actuarissenvereniging van de UCL. Ze was CEO van Fortis Bank Insurance en Executive en Vice-Presidente van Fortis Employee Benefits Europe. Ze was ook lid van de Verzekeringscommissie en lid van talrijke raden.

 

 

 

 

Serge Wibaut

Doctor in de Economie en professor aan de UCL en de FUSL. Tussen 1996 en 1998 was hij adviseur van de Minister van Financiën. Hij heeft bovendien veel ervaring in het bankwezen (CEO AXA Bank) en het verzekeringswezen(Chief Investment Officer AXA Northern and Central Europe).

 

 

 

 

Claude Tellings

Algemeen directeur van de Association Intercommunale pour le Démergement et l'Epuration des Communes de la Province de Liège (AIDE). Licentiaat in de handels en administratieve wetenschappen aan de HEC en master in business administration aan de ULg. Hij bekleedde voordien een verantwoordelijke functie bij een Angelsaksisch auditkantoor en bij een particulier studiebureau.

 

 

 

 

Vorige pagina